Skip to content

Wimpers

Wimperextensions

Wimperextensions zijn synthetische wimpers die op de eigen wimpers met zorg worden aangebracht en de schoonheid van uw eigen ogen accentueren. Dit is een mooie, veilige en natuurlijke verlenging van uw eigen wimpers. De behandeling op zich is rustgevend en ontspannend.

 

“Zonder mascara
Dag en nacht lange wimpers
Een stralende oogopslag... ”

Wimpers - Schoonheidsinstituut Kelly

Verbluffend resultaat

Wij werken enkel met gerenomeerde producten van de productlijn Alongcil© die voor u met de allergrootste zorg op maat uitgewerkt worden. Accentueer uw ogen met deze nieuwe techniek. De resultaten zijn verbluffend, geven een natuurlijk effect met een lange tijdsduur. De natuurlijke wimpers worden niet aangetast. De wimper extensions zijn waterbestendig en resistent tegen alle soorten activiteiten.

Lash Extend

Er is de “One by one lash extensions by lash extend” waarbij de wimpers één op één aangebracht worden. Een meer volumneuze versie is de “Russian volume extensions by lash extend” waarbij er 2 tot 6 wimpers op één wimper aangebracht worden. En uiteindelijk behoort een natuurlijke lifting van de natuurlijke wimper ook nog steeds tot de mogelijkheden. 

Voor meer concrete uitleg over de diverse behandelingen en prijzen, verwijzen we u graag door naar onze prijslijst.