Skip to content

Gezicht

“Elke mens is anders en ook elke huid.”

Elke mens is anders en ook elke huid. Wij gunnen uw huid precies datgene wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij uw huid met de producten uit het Babor assortiment. Onze gezichtsbehandelingen kunnen we opdelen in een  5-tal categorieën. We leiden u kort door de 5 categorieën. Voor meer concrete uitleg over de diverse behandelingen en prijzen, verwijzen we u graag door naar onze prijslijst.

Gezichtsbehandelingen - Schoonheidsinstituut Kelly

Huidsverbeterende apparatieve behandelingen

De huidsverbeterende apparatieve behandelingen gebeurt met specifieke apparatuur zoals de Tech Skinfusor, Micodermabrasie, Microneedling, etc… Microdermabrasie is een reinigende peeling behandeling waarbij micro-kristallen op de huid geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. De intensieve verwijdering van de verhoornde cellen geeft aan de huid de impuls vanuit de diepte te regenereren. Zowel de celdeling als de huidvernieuwing worden hiermee intensief bevorderd en vervolgens wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd! Micro-needling is een anti-aging behandeling die met de fijnste naaldjes  een efficiënt werkstofconcentraat tot diep in de huid inbrengt en vult  zo rimpels en lijntjes van binnenuit op: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Dit is een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling. Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd. De microscopische pons sluist met 150 impulsen per seconde substanties in de huid waardoor de huidfuncties geactiveerd worden en de huidregeneratie gestimuleerd wordt.

Huidverbeterende behandelingen zonder apparatuur

Daarnaast bieden wij ook huidverbeterende behandelingen aan zonder apparatuur. Dit zijn dan de specifieke Dr. Babor behandelingen zoals de Regenaration Treatment, de anti-Couperose Treatment, de Peeling Treatment, en vele andere.  

Een high-end segment uit het Babor gamma die wij u ook aanbieden zijn de Pro-youth anti-aging treatments. Dit zijn de gekende en bewezen verzorgingen zoals de SeaCreation, ReVersive, HSR Lifting, Skinovage, etc…

Mannen

Uiteraard mogen we ook de mannen niet vergeten. Ook voor hen heeft Babor een uitgebreid productengamma en ook voor de mannen bieden wij specifieke verzorgingen aan.

Supplementen

En tot slot zijn er nog een aantal supplementen mogelijk waaronder een extra masker, een peeling, een kleuring,…