Skip to content

Onze
Behandelingen

Gezicht

Onze gezichtsbehandelingen kunnen we opdelen in een  5-tal categorieën. We leiden u kort door de 5 categorieën.

Wimpers

Wimperextensions zijn synthetische wimpers die op de eigen wimpers met zorg worden aangebracht en de schoonheid van uw eigen ogen accentueren. Dit is een mooie, veilige en natuurlijke verlenging van uw eigen wimpers.

Wenkbrauwen

Ook uw wenkbrauwen verdienen de nodige aandacht. U droomt ook van die perfecte wenkbrauw die zoveel betekenis geeft aan uw gelaat?

Make-up

Uw gezicht is het eerste oogcontact met kennissen, vrienden of professionals. Ook voor feesten of speciale gelegenheden is een kwaliteitsvolle make-up cruciaal om u die uitstraling te geven die u verdient.

Nagels

Naast het gezicht, de haren en het figuur zijn verzorgde handen en nagels de belangrijkste en zichtbaarste attributen van de de mens.

Voeten

Naast de handen verdienen ook uw voeten de nodige aandacht. Een verzorgende pedicure met mogelijkheid tot lakken, acryl of kleurgel tot zelfs een paraffine voetverzorging met pedicure.

Lichaam

Voel u goed in uw vel, uw lichaam verdient de nodige aandacht…Overloop ons uitgebreid aanbod aan lichaamsbehandelingen en aarzel zeker niet ons te contacteren voor meer info.