Skip to content

Lichaam

“Uw lichaam verdient de nodige aandacht”

Voel u goed in uw vel, uw lichaam verdient de nodige aandacht…Overloop ons uitgebreid aanbod aan lichaamsbehandelingen en aarzel zeker niet ons te contacteren voor meer info.

Lichaam - Schoonheidsinstituut Kelly

Spray Tanning

Ook bruinen zonder zon met onze spray tanning is perfect mogelijk. Het SunFX Pro systeem is het meest geavanceerde en meest verkochte “Sunless” tanning systeem in de wereld. Iedereen voelt zich beter met een beetje kleur, maar we zijn ons ook bewust van de gevaren indien men zich te lang bloot stelt aan de zon. Pigmentatie, vroegtijdige veroudering en huidkankers kunnen allemaal resultaten zijn van een intensieve beschadiging door de zon. Daarom is het SunFX “Sunless Tanning” systeem het grote alternatief voor de traditionele en gevaarlijke tanning methode, zoals de zon, solarium en zonnebank. Het SunFX systeem levert U een ongelooflijk mooie bruine kleur doordat we gebruik maken van de laatste technologie op het gebied van de professionele “Spray-on Tanning”. Een aangename spray, een exclusieve SunFX bronzer en de natuurlijke en veilige Tanning component DHA wordt over het gehele lichaam gespoten. Spring even binnen voor meer info, zodat wij u de nodige voorbereiding en nabehandeling kunnen toelichten om u een geslaagde tanning sessie te garanderen.

Epilatie

Afhankelijk van uw wensen en behoeftes bieden wij u een uitgebreid palet aan epilatie-mogelijkheden aan. Enkel de bovenlip, of meteen de volledige bikinilijn? De rug of borst, of enkel uw onderbenen? Alles is mogelijk.

Lichaamsverzorging

Verder behoort een rustgevende lichaamsverzorging ook tot onze service, zoals een heerlijke massage, of een lichaamspeeling.