Skip to content

Over ons

“We staan altijd tot uw beschikking”

Welkom op de site van Schoonheidsinstituut Kelly, sinds 1996 uw vaste waarde in de bruisende badstad Knokke-Heist en omstreken, gevestigd in hartje centrum van de pittoreske deelgemeente Heist. Een stralende teint behouden, rimpeltjes voorkomen, ze gladmaken, het lichaam ontspannen en de geest de vrije loop laten. Deze factoren zijn vandaag de dag net zo belangrijk voor de kwaliteit van leven als bewuste voeding en fitness…

Wij geven u altijd advies en tips voor de verzorging thuis om zo een optimaal resultaat te krijgen. Ook willen wij klaar staan om u met een goed gevoel ons salon buiten te stappen. Met eender welke vragen, proberen wij te antwoorden. Wij staan voor u klaar.

BABOR

Wij werken nauw samen met de high end productlijn Babor. Alle Babor productlijnen zijn in het salon te verkrijgen en ook tijdens de behandelingen worden dezelfde kwaliteitsvolle producten aangewend. In 2009 werd  Schoonheidsinstituut Kelly nog uitgeroepen tot het Babor Instituut van het jaar en mocht die award op de cosmetica beurs in Düsseldorf in ontvangst nemen.

Op regelmatige basis worden er workshops georganiseerd, zoals make-up workshops en coaching van de Babor productlijnen.

U staat centraal

De klant staat steeds centraal en wij trachten steeds in een gemoedelijke en aangename sfeer de beste behandeling te geven, afgestemd op de wensen en noden van de klant. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info, we staan altijd tot uw beschikking.

Van harte welkom in mijn instituut,
Kelly

2023.06.07-instituut_kelly_export-foto10

Kelly Cattoor

Zaakvoerder

Al vrij jong wist ik dat ik in de schoonheidszorgen verder wou gaan. Met veel geluk kreeg ik na mijn specialisatiejaar de kans om meteen mijn eigen zaak te starten. Ik ben gegroeid... in mijn kennis, mijn passie voor het vak en de zorg van mijn klanten. Als geen ander weet ik waar Babor voor staat, hoe ik u als tevreden klant buiten kan laten gaan en met mijn skinexpertise alle advies kan geven. Mijn werk is niet alleen mijn job, het is mijn hobby, mijn kind, mijn passie, mijn leven... Kelly x