Spa Mediterranée

Home » Babor Exclusive » Spa Mediterranée

De lijn Spa Mediterranée voorziet zowel een behandeling van de voeten als van de handen:

SPA for FEET

  • Prijzen
  • Info

Sinds de oudheid gelden mooi verzorgde voeten als een ultiem schoonheidsideaal. Ze drukken stijl,elegantie en vooral verzorgdheid uit. Daarbij stelt de voet, door zijn verschillende huidzones, zeer gedifferentieerde eisen aan de perfecte verzorging. Verwen uw belaste huid van de voet-en en natuurlijk ook de teennagels met de rijke werkstoffen,die hun kracht en energie in de mediterrane zon hebben verzameld. Voor schitterende mooie, verzorgde voeten het hele jaar door!

Spa Mediterranée for Feet – wellnesspedicure € 40,00

SPA for HANDS

  • Prijzen
  • Info

Handen grijpen toe, pakken aan, verrichten werk… En ze strelen, verwennen, liefkozen… We gebruiken geen enkel lichaamsdeel vaker en op zo veel verschillende manieren. Een speciaal werkstofcomplex uit amandelmelk, abrikozenpitolie en meloen en- perzikextracten, dat  speciaal voor SPA Méditerranée for hands werd samengesteld, verwent de uitgeputte huid van de handen met waardevolle werkstoffen en mediterrane zonne-energie.

Spa Mediterranée for Hands – wellnessmanicure € 40,00

SPA around THE WORLD

  • Prijzen
  • Info

De verbinding van de oorspronkelijke behandelingsrituelen van oude natuurvolkeren en de uitgebreide onderzoeksexpertise van BABOR brengt lichaam, geest en ziel harmonisch in overeenstemming. Weldadige massages en zachte geuren versmelten tot een fascinerend avontuur van de zintuigen…

Khanya of Africa treatment

Een verkwikkende compositie van exotische geuren voert u mee naar de geheimzinnige wereldvan Afrika. De oerkracht van de natuur tijdens een beauty-behandeling voelen. (duur +/-2uur)

Scen Tao of Asia

Babor shitao treatment, het ontdekken van de totaliteit tussen geest en lichaam. De scentao geur laat u onmiddellijk relaxen. Warme olie en verwarmde lavastenen brengen rust en ontspanning tot in de spieren (duur +/-2uur)

Beleza do Brasil

Ervaar de waterrijkdom, de kracht en de warmte van het regenwoud. De combinatie van stimulerende tropische stortbuien, activerende schuimmassage en krachtig verwarmende massage versterkt en vult de energiereserves weer aan. Gun uzelf dit vitaliserende ritueel en laat u inspireren door de Braziliaanse levensvreugde.

Khanya of Africa Treatment € 125,00
Scen Tao of Asia Treatment € 125,00
Beleza do Brasil € 125,00