Sea Creation

Home » Babor Exclusive » Sea Creation
  • Prijzen
  • Info

Het geheim van de eeuwige jeugd,afkomstig uit de diepte van de oceaan!

De diepzee. Een kosmos vol geheimen. Een dimensie van oneindige schoonheid. De oorsprong van al het leven – ongeveer vier miljard jaar geleden ontstaan uit oneindige energieën van pure kracht. Wetenschappers vermoeden dat er in de diepte van de oceaan geheimzinnige stoffen verborgen zijn, de tot nu toe onontdekte sleutelprincipes van beauty-therapeutische intelligentie. BABOR heeft de kostbaarheid der kostbaarheden, een tot nu toe nog niet ontdekt mysterie uit de ongerepte vulkanische spleten van de diepzee in de Guaymas-baai geborgen – de hoogenergetische werkstof BABOR thermophilus. De magische werkstof BABOR thermophilus geeft de huid pure schoonheidsenergie voor de vorming van frisse, nieuwe huidcellen, de keratinocyten.

Hun aantal wordt gemaximaliseerd, hun fysiologische eigenschappen verjongd, hun vorming versneld en hun verschuiving naar het huidoppervlak gesynchroniseerd. Tijdens deze celmigratie verhoogt BABOR thermophilus de productie van de schoonheidsproteïne involucrine en het essentiële lipide CERAMIDE. De barrièrefunctie van de huid wordt verbeterd, een immanente schoonheid komt tot volle bloei. Magie voedt de huid met de weldadige oerkracht van oneindigheid. BABOR thermophilus houdt deze pasgeboren schoonheid in iedere seconde vast: de thermoactieve celbescherming bevrijdt de huidcellen van stress en vrije radicalen. Als hoogenergetische katalysator verdedigt BABOR thermophilus zo op intelligente wijze de oneindige schoonheid van de huid – afhankelijk van de warmte-intensiteit. Neem een duik in een oceaan van luxe. Ontspannen tussen speciaal geselecteerde schelpen, de magie van de diepzee tot in uw binnenste voelen. Om dan weer op te staan, als een venus. Met een goddelijk mooie huid, die fris en zijdeachtig aanvoelt. Met een tijdloze schoonheid.

De kostbare magie voor een goddelijke behandeling. SeaCreation® CREAM, SeaCreation® CONCENTRATE, SeaCreation® EYE CREAM en SeaCreation® MASK worden in combinatie met speciaal geselecteerde schelpen in een adembenemende massage bij de prachtige geluiden van de oceaan een ware beautybelevenis.

SeaCreation treatment… een totale ervaring € 200,00
Volgende producten worden bij deze behandeling gebruikt  
SeaCreation Cream  
SeaCreation Concentrate  
SeaCreation EyeCream  
SeaCreation Mask