Verzorgingen

Home » Verzorgingen

Een stralende teint behouden, rimpeltjes voorkomen, ze gladmaken, het lichaam ontspannen en de geest de vrije loop laten. Deze factoren zijn vandaag de dag net zo belangrijk voor de kwaliteit van leven als bewuste voeding en fitness… De BABOR behandelingssystemen bieden u een schitterende mogelijkheid het leven van alledag te ontvluchten. Afwisseling, ontspanning, behandeling van de probleemzones en de effectieve verzorging, speciaal op u afgestemd, geven uw huid nieuwe vitaliteit en spankracht.

De stress van elke dag kan uw huid niet deren, wanneer u de opbouwende, verzorgende, revitaliserende, ontspannende of activerende behandelingen door de juiste verzorging thuis ondersteunt. Alleen op deze manier schenkt u uw huid dagelijks kracht en uitstraling!

Belangrijk! De regelmatige behandelingen in het instituut zijn de bouwstenen voor welbevinden en optimale huidverzorging. Ze heeft haar werking gemist wanneer niet ook de verzorging thuis de behandeling ondersteunt. Daarom geven wij u altijd advies en tips voor de verzorging thuis om zo een optimaal resultaat te krijgen. Neem gerust een kijkje in onze gepersonaliseerde BABOR E-shop waarop al onze behandelingen gebaseerd zijn. Ook willen wij klaar staan om u met een goed gevoel ons salon buiten te stappen.

Met het uitrolmenu bovenaan kunt u al onze verzorgingen makkelijk overlopen. Met eender welke vragen, proberen wij te antwoorden. Wij als schoonheidsspecialisten, staan voor u klaar.