Over ons

Home » Over ons

Sinds 1996 is Schoonheidsinstituut Kelly een vaste waarde geworden in de bruisende badstad Knokke-Heist. Ze is gevestigd in hartje centrum van de pittoreske deelgemeente Heist, op wandelafstand van de zee en het strand. Ook voor tweedeverblijvers biedt Kelly de ideale mogelijkheid om de gewenste verzorgingen uit te kiezen tijdens hun verblijf aan de kust.

Kelly werkt nauw samen met de productlijn Babor. Alle Babor productlijnen zijn in het salon te verkrijgen en ook tijdens de behandelingen worden dezelfde kwaliteitsvolle producten aangewend. In 2009 werd Kelly’s Instituut nog uitgeroepen tot het Babor Instituut van het jaar en mocht die award op de cosmetica beurs in Düsseldorf in ontvangst nemen. Op regelmatige basis worden er workshops georganiseerd, zoals make-up workshops en coaching van de Babor productlijnen.

De klant staat steeds centraal en wij trachten steeds in een gemoedelijke en aangename sfeer de beste behandeling te geven, afgestemd op de wensen en noden van de klant. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info, we staan altijd tot uw beschikking.

Groetjes, Kelly

Waardebonnen: zijn 1 jaar geldig. Uw bon kan zowel voor behandelingen als voor aankoop van producten worden gebruikt. We betalen de waarde van de bon niet contant uit. Het resterende bedrag kan bij een volgende aankoop gebruikt worden.

Betaling: contant, bancontact, visa en mastercard

Uw mening… is voor ons belangrijk! Laat ons gerust weten hoe we onze service kunnen verbeteren.

Annulatie: de door u gekozen toepassingen worden speciaal voor u gereserveerd. Voor alle annulaties die minder dan 24u voor de afspraak worden uitgevoerd, wordt 50% annuleringskosten aangerekend. Afspraken die niet door u worden geannuleerd, worden voor 100% in rekening gebracht.