“Beauty Body Evening” & “Start To Make-Up”

22.10.13

Home » Nieuwtjes » “Beauty Body Evening” & “Start To Make-Up”

“Beauty Body VIP evening”, woensdag 13 november ’13 (17u)

Verdwaal in de nieuwste geuren sensatie. Spring binnen en wij verwelkomen u met een glaasje champagne, hapjes en 10% korting op alle BABOR producten !Geniet terwijl van een heerlijke rugbehandeling aan €35,00 i.p.v. € 45,00 !! Bezoek ons tijdens deze avond…en maak kennis met de BABOR SPA rugbehandeling.

We kijken uit naar uw bezoek. GRATIS toegang !!

“Start To Make-Up”, dinsdagavond 19 november ’13

Dit “in-house” concept is ondertussen een succesvolle klassieker geworden. Geïnteresseerd om zelf de nieuwste herfstkleuren uit te testen met handige tips om uzelf te doen stralen?! Tussen een hapje en een drankje stellen we u de nieuwe BABOR Trend Colours voor 2013 voor. Met handige tips tonen we hoe u uzelf kan doen stralen. Daarnaast bieden we u ook gratis een Skinovage kennismakingssetje aan om uw huid vooraf de nodige verzorging te geven. Noteer dus gauw dinsdag 15 oktober in uw agenda, we verwelkomen u vanaf 19u.

Voor deze gezellige avond vragen wij 40,00 € (inclusief hapje, drankje en Skinovage Kennismakingssetje t.w.v € 33,00). Tijdig inschrijven in het salon of per email (instituutkelly@skynet.be)