NIEUW: micro-needling, de impuls voor de regeneratie

07.10.15

Home » Nieuwtjes » NIEUW: micro-needling, de impuls voor de regeneratie

NIEUW!! Micro-needling

Een nieuw tijdperk voor de apparatieve cosmetica is aangebroken! Naast de Microdermabrasie die wij reeds aanboden, bieden wij u nu sinds kort ook MICRO-NEEDLING aan !! Microdermabrasie werkt reinigend en is een peeling met microkristallen, waarbij MICRO-NEEDLING eerder anti-aging werkt met zeer fijne naaldjes.

De fijnste naaldjes brengen een efficiënt werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op. Het idee achter het cosmetische MICRO NEEDLING is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook diep in de huid. Daarbij is het cosmetisch MICRO NEEDLING een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling. Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd. De microscopische pons sluist met 150 impulsen per seconde substanties in de huid waardoor de huidfuncties geactiveerd worden en de huidregeneratie gestimuleerd wordt. Meer info hier te vinden.

Kennismakingsactie

Om u te laten kennismaken met deze nieuwe behandeling, hebben wij volgende promotie voor u in petto:

Kies voor een micro-needling gezichtsbehandeling (130,00 €) en krijg er GRATIS de décolleté-behandeling (t.w.v. 30,00 €) bij! Spring gauw even binnen voor meer informatie.

 microneedling  microneedling2