Microdermabrasie & needling

Home » Microdermabrasie & needling
  • Prijzen
  • Info

De impuls voor de regeneratie…

MICRODERMABRASIE (MDA) is een reinigende peeling behandeling waarbij micro-kristallen op de huid geprojecteerd worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Net als bij een intensieve peeling worden bij de microdermabrasie de verhoornde cellen van de bovenste epidermis losgemaakt. Dit gebeurt mechanisch doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden aangebracht. Meer dan een beauty-treatment dus. Vanaf heden bieden wij u deze nieuwste technieken aan in ons salon.

De intensieve verwijdering van de verhoornde cellen geeft aan de huid de impuls vanuit de diepte te regenereren. Zowel de celdeling als de huidvernieuwing worden hiermee intensief bevorderd en vervolgens wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd!

MICRO-NEEDLING – het nieuwe tijdperk van de aparatieve cosmetica, voor zichtbaar strakkere contouren. Deze anti-aging behandeling met de fijnste naaldjes brengen een efficiënt werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op. Het idee achter het cosmetische MICRO NEEDLING is eigenlijk heel eenvoudig: de werkstoffen komen daar aan, waar ze zich het beste kunnen ontplooien. Niet alleen aan het huidoppervlak, maar ook diep in de huid. Daarbij is het cosmetisch MICRO NEEDLING een zachte, niet-invasieve anti-aging behandeling. Geselecteerde werkstoffen dringen door tot in de diepere huidlagen en activeren de opbouw van collageen. Tegelijkertijd worden de huidfuncties geactiveerd, neemt de doorbloeding toe en wordt de huidregeneratie gestimuleerd. De microscopische pons sluist met 150 impulsen per seconde substanties in de huid waardoor de huidfuncties geactiveerd worden en de huidregeneratie gestimuleerd wordt.

 

  Microdermabrasie
 Micro-needling
 microneedling  microneedling2

Microdermabrasie: 1 behandeling € 85,00
Microdermabrasie: Kuur van 5 behandelingen € 425,00
     + ECM repair serum GRATIS
Microneedling gezicht 70 min € 130,00
Microneedling incl. hals & decolleté: + 10 min € 30,00