Dr Babor

Home » Babor Exclusive » Dr Babor

De wens mooi te zijn, is geen kwestie van leeftijd.

In de laatste 200 jaar hebben we nagenoeg onze levensverwachtingen nagenoeg verdubbeld. We worden steeds ouder en voelen ons daarbij steeds jonger. Geen wonder dat we dit gevoel van levenslust, jeugdigheid en fitheid met 50, 60 of 70 ook optisch nog zouden willen laten overeenkomen. Het veruit grootste deel verlangt naar effectieve mogelijkheden om de eigen schoonheid op zachte wijze door cosmetische toepassingen te behouden of nog beter te optimaliseren.

Voor welke methode u ook beslist : de DOCTOR BABOR cosmetica begeleidt  u op een ideale manier op uw persoonlijke weg naar duurzame schoonheid.

“Het gaat er niet om het leven te verlengen,
maar om de jaren meer inhoud te geven”
– Alexis Carrel

Vier wegen, een mooi doel.

De lijn DOCTOR BABOR bevat vier verzorgingsconcepten:

NEURO SENSITIVE CELLULAR

  • Prijzen
  • Info

Het geheim van een vlekkeloos mooie huid.

NEURO SENSITIVE CELLULAR helpt de huid om met een unieke combinatie van werkzame stoffen een nieuw evenwicht te vinden. De Präzisionskosmetik DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR heeft een zeer doeltreffend effect door het perfect samengaan van verschillende werkzame stoffen. Dit precieze samenspel maakt het mogelijk om de cyclus van een extreem droge en zeer gevoelige huid duurzaam te onderbreken.

Dit is een intensieve opbouwverzorging met een speciale neuro-cosmetische werkstofcombinatie. Reduceert alle symtomen van extreem droge en gevoelige huid.

.

 

Neuro Sensitive Cellular Treatment (vanaf…) € 70,00 

BIOGEN CELLULAR

  • Prijzen
  • Info

Van het onderzoeksproject naar het anti-aging wonder.

BIOGEN CELLULAR levert sensationele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapiebehandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het speciale BIOGEN PLANT extract een buitengewoon intensieve celregeneratie. Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidtoestand maken BIOGEN CELLULAR tot een unieke regenererend anti-aging wonder.

Intensieve regeneratiebehandeling met het unieke “Biogen Plant Extract”. Waarborgt overtuigende resultaten in de effectieve huidregeneratie en cosmetische pre- en postoperatieve verzorging

.

Biogen Cellular Treatment – Huidvernieuwing € 50,00

DERMA CELLULAR

  • Prijzen
  • Info

Het zachte alternatief voor een schoonheidsoperatie.

Neem de oplossing van uw individuele beautyproblemen zelf ter hand! Met DERMA CELLULAR worden rimpels, speciaal mimische rimpels, gereduceerd, wallen en kringen onder de ogen worden zichtbaar verminderd. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verbleken. U bereikt in puur cosmetische zin overtuigende resultaten, die vergelijkbaar zijn met rimpelinspuiting, botox- of laserbehandeling! Bovendien behoudt DERMA CELLULAR het resultaat langer van een cosmetisch-plastische ingreep.

Hightech verzorgingslijn voor de oplossing van specifieke huidproblemen. Bereikt effectieve, zichtbare en voelbare resultaten via  cosmetische weg.

Regeneratie € 80,00
Detoxifying Treatment € 75,00
Vitaminebehandeling € 80,00
Ultimate Vitamin C Treatment € 70,00
Ultimate Face Lifting € 80,00

PURITY CELLULAR

  • Prijzen
  • Info

Het geheim van een vlekkeloos mooie huid.

Intensieve anti-puistjes verzorging voor het herstel van de door stress veroorzaakte onzuivere huid. Reduceert zichtbaar acute onzuiverheden en irritaties.

.

 

Purity Cellular Treatment € 70,00